Samenwerken met L'Abri

Wil u zich als kredietmakelaar onderscheiden met een compleet en hoogwaardig productengamma?

Dan moet U ons dringend contacteren. L'Abri® biedt uitstekende opportuniteiten voor het opzetten van een stabiele samenwerking. Ons netwerk bestaat momenteel uit diverse partners verspreid over het hele land.

Het woonkrediet is de basis voor een jarenlange klantrelatie. Het is dan ook van het uiterste belang dat u een aangepast woonkrediet kan aanbieden aan uw cliŽnten. Met onze jarenlange ervaring in leningen en woondossiers kunnen we op verschillende manieren met u samenwerken:

1. Onafhankelijke aanbrengers "Leningen met Gewestwaarborg"

Als onafhankelijk kredietmakelaar kan u het volledige gamma leningen met Gewestwaarborg aan uw cliŽnten aanbieden. De perfecte aanvulling voor klanten die een eerste gezinswoning willen verwerven, verbouwen of behouden.

2. Onafhankelijke aanbrengers woonkredieten

Ziet u het bos nog door de bomen? l'Abri® verwerkt de talloze woonkredieten op de markt tot een overzichtelijk geheel. Bovendien worden kredietaanvragen door ons gescreend, gecentraliseerd en ingediend. Daarnaast hebben wij door onze schaalgrootte een bevoorrechte band met diverse kredietinstellingen. Zo wint niet alleen u erbij maar ook uw klanten.

3. Exclusieve partners woonkredieten

Als exclusieve aanbrenger profileert u zich als partner van L'Abri® en beschikt u niet enkel over een uitstekend gamma van producten, maar ook over een professionele ondersteuning. Met aangepaste opleidingen, steun bij de aankleding van uw kantoor, publiciteit en commerciŽle leads zorgen we voor extra slagkracht. Wij geven u alle troeven om u te onderscheiden van elke doorsnee kredietmakelaar.

4. Zelfstandige filiaalhouders

Als filiaalhouder van L'Abri® baat u een volwaardig kantoor uit op zelfstandige basis. Een professionele ondersteuning, een hoogwaardig en compleet productengamma gekoppeld aan de commerciŽle slagkracht van onze groep vormen de basis van uw succes.
Wenst u meer informatie over samenwerking met ons ?
Contacteer ons op info@labri.be of schrijf u in op onze nieuwsbrief!